Sponsoren tijdens Carnaval zijn onmisbaar

Carnaval in Eindhoven

Sponsoren tijdens Carnaval zijn onmisbaar

Door: Leon Koop

In het kleurrijke landschap van Eindhoven, waar het Carnaval jaarlijks tot leven komt als een ware symfonie van plezier en traditie, zijn het niet alleen de feestvierders die de straten vullen met lachende gezichten en bruisende energie. Achter de schermen staan lokale en landelijke bedrijven klaar om dit festijn iedere jaar weer te ondersteunen, niet alleen met financiële bijdragen maar ook met een oprechte liefde voor de viering die Lampegat in vuur en vlam zet.

 

Voor sommige bedrijven is het sponsoren van Carnaval meer dan alleen een zakelijke overweging; het is een manier om iets terug te geven aan de gemeenschap waar ze deel van uitmaken. Neem bijvoorbeeld Van de Zanden Electrotechniek uit het naburige Someren, een bedrijf dat veiligheid hoog in het vaandel draagt. Voor Carlo van de Zanden is de bijdrage aan het Carnaval, met name aan evenementen zoals D’n Schuur, een manier om niet alleen zijn bedrijf te promoten, maar ook om de lokale festiviteiten te ondersteunen die bijdragen aan de levendigheid en verbondenheid in onze  regio.

 

Evenzo voelt Houtservice B.V.uit Veldhoven , onder leiding van directeur Guus van de Waal, een sterke band met het Carnaval. Guus zelf stond ooit bekend als Stadsprins van Lampegat onder de naam “Decorador” in 2017, een ervaring die zijn hart voor de viering alleen maar versterkte. Als sponsor van verschillende Carnavalsfestiviteiten, waaronder die van D’n Schuur, draagt Houtservice B.V. bij aan het behoud van tradities en het creëren van onvergetelijke momenten voor de gemeenschap.

Voor bedrijven als Van de Zanden Electrotechniek en Houtservice B.V.gaat het sponsoren van Carnaval verder dan alleen het bedrijfsbelang; het is een manier om de culturele identiteit en gemeenschapszin te ondersteunen die zo kenmerkend zijn voor Lampegat alsus beide ondernemers.

 

Zonder de steun van deze lokale sponsoren zou het organiseren van evenementen als bijvoorbeeld D’n Schuur een enorme uitdaging zijn, zo niet onmogelijk.Dus terwijl de feestgangers zich onderdompelen in de opwinding van het Carnaval, laten we niet vergeten dat achter elk evenement en elk vrolijk lied een gemeenschap van bedrijven staat die hun liefde en steun aan dit onvergetelijke feest schenken. Hun bijdragen zijn niet alleen een investering in de festiviteiten, maar ook in de blijvende geest van vreugde en saamhorigheid die het Carnaval jaar na jaar naar Lampegat brengt.

 

Ik denk dat ik namens alle carnavalsliefehebbers spreek, Bedankt !!

Salaai !