Sluit je aan

Carnaval Lampegat – sluit je aan!

Heb je net als ons ontzettend veel zin in carnaval Lampegat en wil je hier niets van missen, sluit je dan bij het platform aan. Iedereen is welkom, van ervaren carnavalgangers tot nieuwkomers die alles over het volksfeest willen leren. We brengen een volledige beleving in sferische beelden, woorden en live feeds.
Neem contact op en sluit je aan bij het snelst groeiende initiatief van carnaval in Eindhoven. Beleef alle feestjes, muziek en traditionele spektakels zoals de optocht. We willen graag iedereen actief betrekken bij het feest om de vreugde zo ver mogelijk te spreiden.

HOE MELD IK ME AAN?

Aanmelden voor het platform kan eenvoudig online. Op deze website vind je een aanmeldformulier met om je aan te sluiten bij dit initiatief. Vul je naam en e-mailadres in en laat een bericht achter.

Heb je geen of weinig ervaring met carnaval in Lampegat? Dan is dit geen enkel probleem. Het platform is er voor iedereen en is erop gericht zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het volksfeest. In plaats van uitsluiting richten we ons op het betrekken van iedereen die geïnteresseerd is.

WAAR VIND IK MEER INFORMATIE?

Op deze website vind je meer informatie over onder andere de tradities van het Lampegats carnaval met zijn vele locaties en evenementen. Lees over de leukste plekjes, leer over carnaval en proef de sfeer. Uiteraard is het carnaval een feest voor alle zintuigen, daarom vind je bij ons ook tal van leuke filmpjes en live feeds.

Ben je op zoek naar informatie over een specifiek evenement of leuke beelden hiervan? Dan proberen we op ons platform je helemaal op de hoogte te houden. Ook vind je informatie over diverse locaties met allerlei feesten en initiatieven. We moedigen iedereen aan om hier ook een actief onderdeel van te zijn, zodat we het als een waar volksfeest kunnen behouden.

DOOR HEEL LAMPEGAT

Het platform neemt je mee door heel carnaval Lampegat om van de complete sfeer te genieten. Iedere dag zijn er door de gehele stad evenementen te vinden. Van het Stationskwartier tot de Markt, d’n Schuur en Stratumseind. Van het Federatiebal tot de optocht en natuurlijk nog veel meer.
Op deze website bieden we informatie over acht locaties en wat er allemaal te doen is. Dit geeft je de optie niets van het feest te missen en de beleving groter te maken. Carnaval vieren kan op vele manieren, en daar dragen we graag aan bij.

BELEEF CARNAVAL

Carnaval in Lampegat heeft veel unieke belevingen die we graag met je delen. Maar waar we ook benieuwd naar zijn, zijn jouw belevingen. Het platform verwelkomt daarom iedereen ook actief deel te nemen aan het feest. Of dit nu ter plekke in Lampegat is, of thuis op de bank.
Ons platform is voor iedereen die carnaval wil (leren) vieren. Sluit je aan bij het snelst groeiende initiatief van carnaval in Eindhoven en maak de beleving nog grootser en gezelliger.