Stratumseind

Carnaval Stratumseind

Carnaval in Stratumseind is een unieke beleving in de mooiste feeststraat van Nederland. Overal waar je kijkt zie je gezellige kroegen en sfeervolle feestjes. Zelfs op de straat zelf barst het van de carnavalssfeer.

Iedere kroeg in Stratumseind heeft iets unieks te bieden. Het is daarom een ware beleving om van kroeg naar kroeg te gaan, terwijl het feest vrolijk verdergaat in het bruisende straatbeeld. Ben je nog niet bekend met het gebied, maar wil je toch alles ervaren wat het te bieden heeft, dan kun je dit met de legendarische                                  stropdas kroegentocht doen.

DE STROPDAS KROEGENTOCHT IN STRATUMSEIND

Wil je even lekker los gaan met carnaval Eindhoven en het bruisende Stratumseind ontdekken? Sluit je dan aan bij de stropdas kroegentocht. Elke carnavalszondag vindt deze legendarische kroegentocht plaats van 11:11 tot 23:11. Deze tocht neemt je 12 uur lang mee langs de langste uitgaansstraat van de Benelux.
Bestel een ticket online en haal een stropdas op, waarmee je in 17 cafés iets te drinken kan halen. Per vermeld café kun je met de stropdas één bier, wijn, fris of shotje halen. Het drankje dat je kunt halen wordt bij de prijs van de stropdas inbegrepen. Er zijn verschillende dassen die geldig zijn bij verschillende kroegen. Let tijdens het ophalen dus goed op welke das je ontvangt. Als je met een grotere groep gaat, is het bovendien verstandig de dassen tegelijk op te halen om dezelfde te garanderen.
Ben je een echte kroegtijger? Dan is het mogelijk om een MEGA-das te kopen. Hiermee heb je toegang tot één drankje in maar liefst 34 deelnemende cafés. Let er wel op dat de MEGA-das een gelimiteerde oplage heeft. De stropdas kroegentocht is dus een uitstekende manier om kennis te maken met carnaval in Stratumseind.
De stropdassen moeten online besteld worden, dus weer er op tijd bij. Het ophalen van de stropdas kan op de dag zelf. Bestel een ticket online en laat de e-ticket zien tijdens het ophalen. Tijdens de kroegentocht worden er bovendien tal van foto’s gemaakt, waarbij je jezelf op facebook terug kunt vinden.

PLANNEN OF SPONTAAN

Het is dus mogelijk om je carnaval in Stratumseind goed te plannen. Maar als je hier spontaan naar toe wilt gaan en onbedwongen van de sfeer wilt genieten, kan dit ook gewoon. Het mooie van carnaval in Eindhoven is dat er om ieder hoekje wel iets te beleven valt.
Voor een feestje tot diep in de nacht, zit je bij Stratumseind wel goed. En met de stropdas kroegentocht, ben je de gehele carnavalszondag zoet. Geniet van de gezellige, bruisende sfeer op straat of duik de kroeg in voor muziek en een goed feestje. Stratumseind staat altijd garant voor een uitstekende tijd.