Stationskwartier

Carnaval Stationskwartier

Carnaval in het Stationskwartier zullen voor mensen die uit de trein stappen de eerste stop van een carnavaleske reis zijn. Dit is niet te missen als je vanaf het station naar het centrum loopt. Het is daarom als bruisend beginpunt te zien, met genoeg plekken om iets lekkers te eten voordat het feest compleet losbarst.

Om een goede bodem te leggen, is de dommelstraat en het stationsplein daarom de perfecte plek. Maar naast eten, heeft het stationskwartier nog veel meer te bieden. Allereerst is het dé plek om het startschot van de carnaval Eindhoven mee te maken.
D’n Vurtocht krijgt een nieuwe locatie bij D’n Schuur alwaar de macht over de stad overgedragen word.

UIT SPOORT NIE

Naast het startschot, is er de overige dagen nog genoeg carnaval op het Stationskwartier te vinden.

Geniet hier van muziek in de cafés Movies, D’n Hertog, Sowieso, Steakfabriek, Bolle Boel en Dommel 18. Voor een gezellige sfeer met blaasmuziek is dit dus een goede stop in je carnavalsavontuur. Blijf op de hoogte en bezoek Uit Spoort Nie om de ambiance van Lampegat te proeven… of te horen.

CARNAVALESKE REIS

Carnaval in Eindhoven is razend gezellig, maar kan ook druk zijn als je met de trein reist. Wees daarom voorbereid en plan de reis vooraf. Vaak kun je met een goede planning de drukte navigeren en kom je zonder problemen aan in Lampegat.
Kun je een dag niet, maar wil je toch meegenieten van de sfeer? Ons platform verwelkomt iedereen te leren over de tradities en op de hoogte te blijven met video’s. Iedereen is welkom actief deel te nemen aan de gezelligheid van het Stationskwartier. Of je er nu start of eindigt in het Stationskwartier, er is altijd wel een feestje te vinden.