Stadhuisplein

Bavaria Bierhal

Carnaval op het Stadhuisplein is een welkome afwisseling van de kroegen in Stratumseind. Een groot voordeel hiervan is de ruime tent op het midden van de plein. Hier kun je lekker verder gaan met carnaval zonder dat je nauw op elkaar bent gedrukt. Het is zelfs onderdeel van de stropdas kroegentocht.
Daarnaast is er genoeg muziek in de tent te beleven. Een groot podium geeft de ruimte aan bekende DJ’s om alle hits eruit te knallen. En het publiek kan dankzij de beschikbare ruimte heerlijk meebewegen. Houd er wel rekening mee dat de muziek vooral gericht is op jongeren, waardoor je eerder een harde beat zult horen dan een zwoele trompetnoot.

HOEVEEL KOST DAT DAN?

We hebben nog meer goed nieuws voor je. De entree van de tent is namelijk geheel gratis. Op vrijdag-, zaterdag, zondag en maandag is de tent voor iedereen geopend voor een goed feestje. Zo heb je naast het Stratumseind ook een aantrekkelijke keuze om carnaval op het Stadhuisplein te vieren.

Met genoeg ruimte voor al je vrienden, feestelijke confetti en natuurlijk veel bier, is het een mooie plek om te ontdekken. Het is niet gek dat Lampegat een graag bezochte plek is, maar in de afgelopen jaren zorgde dit nog weleens voor drukte. De tent op het Stadhuisplein is daarom een mooie toevoeging aan het carnaval in Eindhoven.

ONTDEK LAMPEGAT

Uiteraard heeft Lampegat nog veel meer moois te bieden. Naast het bruisende Stratumseind, de langste uitgaansstraat van de Benelux, staan er nog meer tenten verspreid over de stad. Ook op het Wilhelminaplein, tussen het Pullman en Domus Dela en de Markt kun je tenten vinden met ieder een unieke sfeer.

Op deze website vind je meer informatie over de diverse locaties en wat ze je te bieden hebben. Daarnaast zijn er tal van traditionele evenementen die het bezoeken meer dan waard zijn.

Ons platform is er voor iedereen die carnaval lief heeft of dit wil leren vieren. Ook besteden we aandacht aan de tradities van Lampegat en nieuwe initiatieven, zoals carnaval op het stadhuisplein. Neem actief deel en vul het formulier op onze website in.