De Markt

Carnaval De markt

Carnaval op de Markt is een ervaring die eigenlijk niet aan carnaval in Lampegat mag ontbreken. Het is een plek waar de top van het feestartiesten gilde in rap tempo voorbij komt. Kijk je ogen uit en voel de gezellige sfeer.
Op de Markt staat een grote feesttent met bekende artiesten om heerlijk van muziek te genieten. Om de tent heen staan bovendien genoeg gezellige cafés om te ontdekken. Zoek je iets om snel te eten? Dan biedt de Markt ook tal van opties voor een snelle hap. Het is kortom dé plek om carnaval in Eindhoven te beleven.

‘BRENG MIJ MAR NAOR DE MERT’

‘Breng Mij Mar Naor de Mert’ is een motto dat veelvuldig klinkt tijdens carnaval in Lampegat. Als je gezelligheid zoekt, maar wie niet weet waar je moet zijn, zit je bij de Markt altijd goed. Al jarenlang staat de tent op de Markt garant voor de beste live carnavalsmuziek van de grootste artiesten.
Ook buiten de tent klinkt carnaval de Markt over. Om de paar stappen vind je de leukste cafés met ieder een uniek gezellige sfeer. Iedere dag is er volop feest en zijn er genoeg activiteiten te doen.

BOORDEVOL ACTIVITEITEN

Carnaval op de Markt is van de ochtend tot diep in de nacht volop bezig. Naast muziek in de tent, zijn er daarbuiten ook tal van activiteiten.

Word actief betrokken bij carnaval in Eindhoven en meld je aan voor het platform Carnaval in Eindhoven. Blijf op de hoogte van alle activiteiten op de Markt en beleef het .

LEMPKE DOVEN

Dinsdag 22:30 wordt in de tent op de Markt carnaval officieel ten einde gebracht. De stadsprins dooft het lichtornament om 23:11, dit wordt lempke doven genoemd. Maar wees gerust. Ook de dinsdagavond is er genoeg plaats om nog even volop van het feest te genieten. Zo kun je nog altijd terecht op het Stratumseind

HET CENTRUM VAN LAMPEGAT

Er is dus altijd wel wat te doen op de Markt in Lampegat: live muziek van de beste artiesten, sfeervolle cafés en plekken om snel iets te eten. Geniet van de gezellige sferen en ga volledig op in het carnaval.

Om deze beleving nog groter en mooier te maken, kun je je aansluiten bij ons groeiende initiatief van carnaval in Eindhoven. Leer van alles over de tradities en maak het feest nog gezelliger!