De bergen

Carnaval D’n Schuur

Eigenzinnig carnaval in d’n Schuur
Tussen het Pullman hotel en Domus Dela (beter bekend als de paterskerk) gaat dit jaar ook een feesttent komen.
D’n schuur gaat een eigenzinnig carnavals feest organiseren wat zijn weerga niet kent met het Carnaval in Eindhoven.

Op vrijdagmiddag kun je hier 3 uurkes vooraf kijken op een groot scherm. Want er zijn zoveel meer mensen die erbij willen zijn dan dat er in de tent passen. in de avond zal er een vernieuwend kapellenfestival zijn waar iedereen welkom is en kan genieten van wat onze kappellen ten beste geven. Uiteraard zal dit af en toe onderbroken worden door een super coverband.

D'N VURTOCHT

Doordat lampegat een nieuwe route krijgt voor de optocht moest ook d’n VurTocht naar een nieuwe locatie. Hoe mooi is het dan dat ze kunnen aansluiten bij alle activiteiten op dit prachtige nieuwe plein van de carnavaleske voorpret. Op zaterdagochtend 11.00 barst het feest los en gaan we beginnen met de warming up totdat zijne dorstlustige hoogheid de stadsprins van Eindhoven aldaar de macht over de stad gaat krijgen.

HAONE BOERE BLAOS FESTIJN

Twee weken voor carnaval Eindhoven is er het Haone Boere Blaos Festijn. Ieder jaar wordt het publiek uitgedaagd zich te kleden in een bepaald thema. Het is een avond vol gezelligheid en muziek, waarbij er een wisselbokaal is voor de best geklede kapel.
Daarnaast is er genoeg eten en drinken om met goede moed de dag tegemoet te gaan. Het festijn is bovendien geschikt voor de hele familie. Voor de allerkleinsten onder ons is er dan ook een DJ en een leuke workshop.