Locaties

Traditioneel de dag van de echte die hards, de ware helden die nog overeind staan en zich voor de laatste dag laten onderdompelen in het Lampegats Carnaval.

Boerenbruiloft

Zeg je carnavaltradities dan zeg je de Boerenbruiloft. Zeg je boerenbruiloft zeg je vanaf dit jaar: D’n Schuur. Wij zijn verheugd met de verhuizing die de boeren gaan maken en weten zeker dat ze zich meteen thuis gaan voelen In D’n Schuur.
Na een extra lange verloving door bekende redenen is het dan eindelijk zo ver, Tinus & Sjaan gaan elkaar het ja-woord geven en daarmee in de onecht aan elkaar verbonden worden. Bijgestaan door de getuigen en ouders van beide beloofd dit weer een emotionele middag te worden. De ceremonie wordt uiteraard bijgewoond door de Stadsprins van het Lampegat met groot gevolg, het Boerenmoeske en alle andere tradities die je mag verwachten om na het ja-woord er met zijn alleen een ouderwets groot feest van te maken.

Afblussen in D’n Schuur

Na de Boerenbruiloft nemen onze inmiddels wereldberoemde vrienden van Blusswerruk het podium van D’n Schuur over om er samen met al hun muzikale vrienden een krankzinnig knalfeest van te maken.
18 kapellen (!) komen er samen met Blusswerruk zelf voor zorgen dat we ons muzikaal geen seconde hoeven te vervelen en dat we heerlijk kunnen afblussen. Het schema volgt binnenkort maar enkele namen kunnen we vast verklappen: Heavy Hoompa, Bar Gebeuren, SHK de Eendracht, Black WoooW en vele anderen.

D’n Leste Avond

Aan al het goeie komt een eind, maar we gaan er uit met een knaller. Voordat we elkaar emotioneel in de armen vallen en terugkijken op 5 fantastische dagen vlammen we nog een keer met een fantastische band het laatste beetje energie eruit, tis immers maar ene keer de laatste avond.
Daarna is het gedaan, rest ons het poetsen, opruimen en afbreken en kunnen we hopelijk zeggen: Tot volgend jaar!