Liedjesfist 2024

Carnaval in Eindhoven

Liedjesfist 2024

Een Magische Avond bij Liedjesfist 2024 in Eindhoven
Wat een onvergetelijke avond was het op het Liedjesfist 2024 in het bruisende Lampegat! Als trotse Lampegatter die deze bijzondere gebeurtenis heeft bijgewoond, kan ik niet anders dan mijn enthousiasme delen over deze magische carnavalsavond.
 
Allereerst was daar het emotionele moment waarop Rob Beerkens, alias de Lampegatse Chef-kok, alle aanwezigen vroeg om een minuut stilte ter nagedachtenis aan Wally Rijks. Mijn hart ging uit naar deze markante persoonlijkheid die zijn halve leven heeft gewijd aan het Carnavalsgebeuren in Lampegat. Ik heb speciaal opnames gemaakt van dit ontroerende moment, en heb deze inmiddels geupload zodat ook de Lampegatters die er niet bij konden zijn, kunnen delen in dit eerbetoon.
 
 
Na deze ontroerende start begon het Liedjesfist in volle glorie. Het podium bruiste van talent, en de energie in de zaal was ongekend. Artiesten brachten hun beste nummers ten gehore, en het publiek leefde intens mee met elke noot. Voor mij was het een avond vol muziek, gezelligheid en de kans om weer veel nieuwe Lampegatters te ontmoeten. Ook onze stadspins Kachelaan was vanavond met zijn gevolg van de partij.
De sfeer was werkelijk fantastisch. Carnaval vloeide door de aderen van iedere aanwezige, en de verbondenheid was voelbaar. Samen een biertje drinken, lachen en genieten van de feestvreugde – het Liedjesfist bracht mensen op unieke wijze samen. Het was een avond waarop Lampegat zijn reputatie als Carnavalsstad meer dan waarmaakte.
 
En de winnaars:
En dan, het hoogtepunt van de avond: de bekendmaking van de winnaars van het Liedjesfist 2024. Een speciale felicitatie gaat uit naar de Valse Kraaien, de dames die met hun indrukwekkende optreden de hoofdprijs in de wacht sleepten.
 
Aanmoedigingsprijs:
Daarnaast verdienen de mannen van het LEB een hartelijke aanmoediging voor hun geweldige bijdrage. Zij werden terecht beloond met de aanmoedigingsprijs, en hun enthousiasme op het podium liet zien dat Carnaval in Lampegat springlevend is.
Kortom, het Liedjesfist 2024 was een avond om te koesteren. Een eerbetoon aan een bijzondere persoon, een showcase van lokaal talent, nieuwe vriendschappen en de ongekende dynamiek van Carnaval.
Als Lampegatter kijk ik met trots terug op deze magische avond, wetende dat onze stad haar Carnavalshart opnieuw heeft laten spreken. Voor nu, welterusten en Salaai !